Eigen Zaaizaad

Nieuwe website, dezelfde vertrouwde functionaliteiten voor Eigen Zaaizaad selecteren

Development

De opdrachtgever

Eigen Zaaizaad

Eigen Zaaizaad biedt telers in Nederland de mogelijkheid om eigen vermeerderd zaaizaad en pootgoed, beter bekend als Farm Saved Seed (FSS), aan te geven en te registreren. Deze registratie helpt telers om efficiënt en compliant te werken binnen de agrarische regelgeving van Nederland.

De vraag

Eigen Zaaizaad had een dringende behoefte om hun oude website te vervangen. De bestaande website draaide op een verouderd systeem dat uit de lucht zou worden gehaald. Een nieuwe, moderne en gebruiksvriendelijke website was noodzakelijk om de continuïteit van hun diensten te waarborgen.

Onze aanpak

MixCom heeft een nieuwe website ontwikkeld die gebaseerd is op het model van de oude site, maar dan met de meest recente technologie en dezelfde vertrouwde functionaliteiten. De nieuwe website maakt het mogelijk voor telers om eenvoudig te melden dat zij eigen zaaigoed hebben gebruikt, zowel voor granen als voor aardappelpootgoed. Bovendien stelt de site de klant in staat om facturen te genereren en deze naadloos te integreren in hun boekhoudprogramma.

Het resultaat

De nieuwe website van Eigen Zaaizaad biedt telers een intuïtief en betrouwbaar platform voor het registreren van hun FSS. De applicatie is gebouwd op nieuwe gestandaardiseerde technieken. Hierdoor is de toekomst van de applicatie voor de komende jaren verzekerd. De kunnen telers via een vertrouwde manier hun aangiftes blijven doen.

Bekijk hieronder het eindresultaat!

“De nieuwe website stelt telers in staat om aan te geven of ze eigen zaaigoed hebben gebruikt, Farm Saved Seed (FSS), voor granen en aardappelpootgoed.”

Willem Hoekstra, Productie Manager bij PROSU​

Hoe kunnen wij jouw helpen?