Wij zorgen voor een consistente uitstraling van jouw merk

Blob-Design

Grafische ontwerpen zijn belangrijk voor het uitdragen van de merkidentiteit. Met passende grafische ontwerpen zet je de boodschap die je wilt overbrengen aan jouw doelgroep(en) extra kracht bij. Zo val je op en wordt het merk zichtbaar. 

Blob-Design

Herkenning bij de doelgroep

Eenheid in jouw uitingen

Een professionele uitstraling van jouw organisatie

Zo helpen wij jou met een grafisch ontwerp

grafischdesign-ontwerp

Het promoten van producten of diensten kan niet zonder grafische ontwerpen. Het maakt het merk zichtbaar. Door het consistent toepassen van de grafische elementen zorg je voor herkenbaarheid bij jouw doelgroep. Of het nu gaat om een flyer, poster, magazine, beursmaterialen of POS materialen, wij houden het overzicht en zorgen voor een consistente en creatieve doorvertaling.  

Wij helpen jou bij het adviseren over en het realiseren van grafische ontwerpen. Denk aan het adviseren over het toepassen van de huisstijl in een communicatiemiddel, het faciliteren van het drukwerk, het maken van animaties en het creëren van online bannersets voor displaycampagnes.   

grafischdesign-ontwerp
Grafischdesign-cases-1

Voordelen van een onderscheidende huisstijl

Grafischdesign-cases-1

Grafisch ontwerp is een belangrijk onderdeel van de visuele communicatie en branding van je bedrijf of merk. Het zorgt voor: 

Deze gingen je voor

Hogeschool Windesheim

Agriver

Mijn Huis Ontwerpen

Ook een grafisch ontwerp laten ontwikkelen?

Hoe gaan wij te werk?

1
Stap 1: Kennismaking

We leren elkaar en jouw merk en organisatie beter kennen. Zo weten we wat en of we iets voor elkaar kunnen betekenen. 

2
Stap 2: Analyse

Tijdens dit gesprek gaan we dieper in op het merk. We beantwoorden vragen als: Wat zijn de huisstijlrichtlijnen? Hoe kunnen we deze vertalen in grafisch ontwerp? Waar mogen we de creatieve randjes opzoeken? En waar mogen we de randjes niét opzoeken? 

3
Stap 3: (Concept) Ontwikkeling

 Op basis van de analyse realiseren we alle communicatiemiddelen die jij nodig hebt.

Wat anderen zeggen

”Als projectmanager bij Bohn Stafleu van Loghum is het altijd prettig samenwerken met MixCom vanwege de oplossingsgerichte houding van de development teams en de korte pragmatisch ingestoken communicatielijnen met de betrokkenen rondom de projecten.”

Guido de Wit

Guido de Wit
Bohn Stafleu van Loghum

”Mixcom heeft ons waanzinnig geholpen met de doorontwikkeling van onze huisstijl daar hebben wij tot op de dag vandaag nog profijt van. Dat niet alleen maar ook voor brochures, lectorenboekjes en vele ander uitingen helpen ze en denkt Mixcom met ons mee.” 

Geertjan de grip

Geertjan de Grip
Hogeschool Windesheim

”Mixcom heeft gedegen kennis van onze merken en retail omgevingen. Daarnaast wordt er snel geschakeld, zijn spoedklussen nooit een probleem en wordt er gedacht in oplossingen in plaats van problemen. Dit maakt dat Colgate-Palmolive al jarenlang een plezierige samenwerking heeft met Mixcom!”

Jorine Koelemeijer

Jorine Koelemeijer
Colgate-Palmolive

Veelgestelde vragen

We hebben ervaring in het ontwerpen van zowel online als offline communicatiemiddelen. Van Google Display bannersets, animaties en video’s tot aan het traditionele drukwerk. Alles is mogelijk.  

Ons proces bestaat standaard uit drie opmaakrondes. Deze bestaan uit één opmaakproef en twee correctierondes. Mocht je meer of minder correctierondes nodig hebben? Dan is hier zeker de mogelijkheid toe. 

Wij zijn zelf geen drukker. Wel hebben we een breed netwerk van drukkers en jarenlange ervaring in het realiseren van drukwerk. Wil je liever dat wij het contact onderhouden met de drukker? Dat kan! Wij ontzorgen jou in het gehele traject.  

We hebben jarenlange ervaring in het realiseren van drukwerk en een breed netwerk van partners. Hierdoor kunnen we efficiënt schakelen. Zo hebben wij je flyer, poster, magazine, de beursmaterialen en POS materialen snel geregeld. 

We hanteren geen standaardkosten. De kosten zijn afhankelijk van de omvang van de opdracht en het soort ontwerp dat je nodig hebt. Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw opdracht? Neem contact op met ons om een offerte op te vragen.  

Gerelateerde diensten

Website ontwerp

Gebruiksvriendelijk webdesign dat conversie stimuleert.

Animatie laten maken

Boeiende animaties die uw boodschap tot leven brengen.

Content Marketing

Krachtige verhalen die jouw merk tot leven brengen.

De voordelen MixCom

Wij hebben jarenlange ervaring en de expertise in huis om jouw merk eruit te laten springen en zichtbaar te maken.

selle-klantenservice

Schakel snel

We maken korte metten met lange lijntjes. Bel ons en we helpen je snel.

eigen-controle

Blijf in controle

Jouw merk, jouw verhaal. We doen het samen, maar jij bent én blijft in controle.

doel-centraal

Behaal je doelen

Marketing, design & development: dit dreamteam haalt doelen.

wow-factor

Van A-Z

Van magazine tot volledige branding van jouw merk. Wij hebben het in huis

Ook aan de slag met jouw WOW?

Vraag ons om een vrijblijvend advies.