Wij maken je huisstijl herkenbaar en onderscheidend

professionele_huisstijl

Een onderscheidende huisstijl zorgt dat jij opvalt in de menigte. Een visuele identiteit die direct herkenbaar is en blijft hangen. Wij zorgen dat jij op een consistente manier kan bouwen aan jouw merk. Benieuwd naar hoe wij dit doen?

professionele_huisstijl

Merkherkenning

Merkherkenning is de sleutel tot vertrouwen, loyaliteit en een hogere conversie

Onderscheidende ervaring

Een unieke en onderscheidende huisstijl waarmee jouw merk opvalt

Verbindend

Jouw huisstijl zorgt voor verbinding met je doelgroep en creëert een gevoel van vertrouwen

Waarom een huisstijl door MixCom

case-agriver-5

Wij verdiepen ons in jouw merk en bouwen hierop jouw visuele identiteit. Vanuit jouw merkwaarden, doelgroep en concurrentiepositie, gaan wij samen aan de slag met het ontwikkelen van je professionele huisstijl. 

Je krijgt een visuele identiteit die je merk versterkt en herkenbaar maakt. Met onze ervaring maken wij de kern van jouw merk visueel in een logo, kleurenpallet en grafische elementen. 

Ben je een gevestigd bedrijf die een rebranding overweegt, een start-up die nog geen merkidentiteit heeft, of een marketingmanager die de merkconsistentie wil versterken, wij helpen je verder.

case-agriver-5
windesheim-case-3

Voordelen van een onderscheidende huisstijl

windesheim-case-3

Een goed ontworpen huisstijl is van cruciaal belang voor het succes van je merk! Het gaat verder dan alleen een visuele keuze. Met een professionele huisstijl straal je waarde, eenheid en professionaliteit uit. 

Deze gingen je voor

Hogeschool Windesheim

Agriver

Mijn Huis Ontwerpen

Ook een huisstijl laten ontwikkelen?

Hoe gaan wij te werk?

1
Stap 1: kennismaking

Tijdens een inleidende afspraak willen wij graag alles weten over jou, je merk/bedrijf en jouw wensen en verwachtingen. Op basis daarvan kunnen wij de beste aanpak adviseren.

2
Stap 2: analyse

In een merkfunderingssessie duiken we de diepte in en gaan de basis van jouw merk vaststellen. Denk hierbij o.a. aan het vaststellen van het archetype en de kernwaarden van het merk.

3
Stap 3: (concept) ontwikkeling

Wij starten met de ontwikkeling van verschillende logo-concepten en presenteren deze met een onderbouwing. de gekozen richting werken wij verder uit tot het definitieve logo.

4
Stap 4: realisatie

Logo akkoord? In de volgende stap gaat jouw merk echt vorm krijgen. Wij gaan aan de slag met de complete branding, zoals kleuren, lettertypes en verschillende designvoorstellen voor middelen. De gekozen vorm werken wij uit in definitieve ontwerpen.

5
Stap 5: totaal pakket

De richtlijnen voor jouw fonkelnieuwe uitstraling worden vastgelegd in een merkgids, zodat jij op een consistente manier kan bouwen aan je merk.

Wat anderen zeggen

”Als projectmanager bij Bohn Stafleu van Loghum is het altijd prettig samenwerken met MixCom vanwege de oplossingsgerichte houding van de development teams en de korte pragmatisch ingestoken communicatielijnen met de betrokkenen rondom de projecten.”

Guido de Wit

Guido de Wit
Bohn Stafleu van Loghum

”Mixcom heeft ons waanzinnig geholpen met de doorontwikkeling van onze huisstijl daar hebben wij tot op de dag vandaag nog profijt van. Dat niet alleen maar ook voor brochures, lectorenboekjes en vele ander uitingen helpen ze en denkt Mixcom met ons mee.” 

Geertjan de grip

Geertjan de Grip
Hogeschool Windesheim

”Mixcom heeft gedegen kennis van onze merken en retail omgevingen. Daarnaast wordt er snel geschakeld, zijn spoedklussen nooit een probleem en wordt er gedacht in oplossingen in plaats van problemen. Dit maakt dat Colgate-Palmolive al jarenlang een plezierige samenwerking heeft met Mixcom!”

Jorine Koelemeijer

Jorine Koelemeijer
Colgate-Palmolive

Veelgestelde vragen

Een huisstijl is meer dan alleen een logo en wat kleuren. Het is de visuele representatie van jouw merk en de belofte die je aan je klanten doet. Het is als het ware de ‘look and feel’ van je bedrijf. Een huisstijl is de visuele representatie van een merk, bestaande uit elementen zoals het logo, kleurenpalet, typografie en grafische elementen. Het is de unieke identiteit van jouw merk en de manier waarop jouw merk zich presenteert aan de wereld. Het is als een toverformule waarmee je jouw merk transformeert tot een onweerstaanbare krachtpatser die de harten van je klanten verovert. Een professionele huisstijl draagt bij aan de herkenbaarheid en het imago van jouw merk. 

Een huisstijl helpt jou niet alleen om je merk te onderscheiden van de concurrentie. Het zorgt voor consistentie en herkenbaarheid in al je communicatie-uitingen, zowel online als offline. Consistentie helpt jou om vertrouwen op te bouwen bij je doelgroep, dit zorgt ervoor dat zij al weten dat jij de expert bent! Een professionele huisstijl draagt bij aan het creëren van een positieve merkbeleving bij je klanten. 

Gerelateerde diensten

Website ontwerp

Gebruiksvriendelijk webdesign dat conversie stimuleert.

Animatie laten maken

Boeiende animaties die uw boodschap tot leven brengen.

Content Marketing

Krachtige verhalen die jouw merk tot leven brengen.

De voordelen MixCom

Wij hebben jarenlange ervaring en de expertise in huis om jouw merk eruit te laten springen en zichtbaar te maken.

selle-klantenservice

Schakel snel

We maken korte metten met lange lijntjes. Bel ons en we helpen je snel.

eigen-controle

Blijf in controle

Jouw merk, jouw verhaal. We doen het samen, maar jij bent én blijft in controle.

doel-centraal

Behaal je doelen

Marketing, design & development: dit dreamteam haalt doelen.

wow-factor

Van A-Z

Van magazine tot volledige branding van jouw merk. Wij hebben het in huis

Ook aan de slag met jouw WOW?

Vraag ons om een vrijblijvend advies.