Website ontwerp

website-design-1

Websites hebben een doel, dit kan per website variëren. Het behalen van leads, informatie verschaffen of een impressie geven van je bedrijf. Wat je doel ook is, daar hoort een goed doordacht ontwerp bij. Die volledig is ontworpen zodat jouw klant precies kan vinden wat jij verkoopt. 

website-design-1

Krachtige eerste indruk

Jouw website is het digitale visitekaartje van jouw bedrijf.

Conversiegericht ontwerp

Het juiste website ontwerp gaat verder dan alleen visuele aantrekkingskracht.

Responsiviteit voor succes

In het mobiele tijdperk is een responsief website ontwerp essentieel.

Waarom website ontwerp door MixCom?

Coen-design-pagina

Een visueel ontwerp is een belangrijk onderdeel van je merkuiting. Bij MixCom bestaat het ontwerpen van jou website uit verschillende aspecten. We kijken naar het ontwerp van de gebruikersinterface (UI), de visuele lay-out en de algemene gebruikerservaring (UX). Het creëren van een aantrekkelijke, functionele en gebruiksvriendelijke website staat bij ons als hoogste prioriteit. Door deze elementen te bundelen bieden wij een volledig doordacht website ontwerp die jouw doelgroep aanspreekt.

Coen-design-pagina
custom-website-impressie

Voordelen van een sterk website ontwerp

custom-website-impressie

Een goed ontwerp speelt een belangrijke rol in het versterken van je merk imago. Je wilt dat mensen je vertrouwen en graag terugkomen! Je website ontwerp uitbesteden biedt veel voordelen.

Voordelen van een doordacht website ontwerp

Website ontwerp feiten

Maar liefst 94%
van de eerste indrukken van een website zijn gerelateerd aan het ontwerp van de website.

Volgens onderzoek verlaat ongeveer 38% van de bezoekers een website als de lay-out of het ontwerp niet aantrekkelijk is.

52% van het internetverkeer komt van mobiele apparaten en verlaat de website sneller wanneer deze niet responsive is.

Website ontwerp impressies

Zij gingen je voor

Agriver-website-design
website-design-impressies-2
website-design-impressies

Klaar voor jouw ultieme website ontwerp?

Hoe gaan wij te werk?

1
Stap 1: kennismaking

Tijdens een inleidende afspraak willen wij graag alles weten over jou, je merk/bedrijf en jouw wensen en verwachtingen. Op basis daarvan kunnen wij de beste aanpak adviseren.

2
Stap 2: analyse

In een merkfunderingssessie duiken we de diepte in en gaan de basis van jouw merk vaststellen. Denk hierbij o.a. aan het vaststellen van het archetype en de kernwaarden van het merk.

3
Stap 3: (concept) ontwikkeling

Wij starten met de ontwikkeling van verschillende website-concepten en presenteren deze met een onderbouwing. de gekozen richting werken wij verder uit tot het definitieve website ontwerp.

4
Stap 4: realisatie

Website ontwerp akkoord? Top! Deze leveren wij dan volledig bij je aan. Eventuele vervolg stappen kunnen zijn dat ons development team dit ontwerp realiseert tot een goed functionerende website.

Wat anderen zeggen

”Als projectmanager bij Bohn Stafleu van Loghum is het altijd prettig samenwerken met MixCom vanwege de oplossingsgerichte houding van de development teams en de korte pragmatisch ingestoken communicatielijnen met de betrokkenen rondom de projecten.”

Guido de Wit

Guido de Wit
Bohn Stafleu van Loghum

”Mixcom heeft ons waanzinnig geholpen met de doorontwikkeling van onze huisstijl daar hebben wij tot op de dag vandaag nog profijt van. Dat niet alleen maar ook voor brochures, lectorenboekjes en vele ander uitingen helpen ze en denkt Mixcom met ons mee.” 

Geertjan de grip

Geertjan de Grip
Hogeschool Windesheim

”Mixcom heeft gedegen kennis van onze merken en retail omgevingen. Daarnaast wordt er snel geschakeld, zijn spoedklussen nooit een probleem en wordt er gedacht in oplossingen in plaats van problemen. Dit maakt dat Colgate-Palmolive al jarenlang een plezierige samenwerking heeft met Mixcom!”

Jorine Koelemeijer

Jorine Koelemeijer
Colgate-Palmolive

Veelgestelde vragen

Responsief ontwerp is een benadering waarbij je website zich automatisch aanpast aan het schermformaat van de gebruiker. Het zorgt voor een optimale kijkervaring, ongeacht of de bezoeker een desktop, tablet of mobiel apparaat gebruikt.

Een strategisch ontwerp kan de conversieratio’s verbeteren door duidelijke call-to-action-knoppen, intuïtieve navigatie, en visueel aantrekkelijke elementen die de bezoeker naar de gewenste actie leiden.

Website-ontwerp heeft een grote invloed op de laadtijd. Complexe ontwerpen met zware afbeeldingen of onnodige elementen kunnen de laadtijd vertragen, wat leidt tot een slechtere gebruikerservaring en mogelijke straffen van zoekmachines.

De keuze tussen sjabloon of maatwerk hangt af van uw bedrijfsbehoeften. Sjablonen zijn kosteneffectief en snel te implementeren, terwijl maatwerkontwerpen meer flexibiliteit en differentiatie bieden.

De kosten voor een website ontwerp kunnen sterk variëren. Dit hangt namelijk af van de complexiteit en de specifieke eisen van het project. Doordat wij al onze website ontwerpen op maat maken volgens de wensen van de klant, kunnen we geen standaardprijs geven. Voor een richtprijs adviseren wij u om een persoonlijk adviesgesprek aan te vragen.

Gerelateerde diensten

Professionele Huisstijl

Versterk uw merkidentiteit met een doordachte huisstijl.

Animatie laten maken

Boeiende animaties die uw boodschap tot leven brengen.

Content Marketing

Krachtige verhalen die jouw merk tot leven brengen.

De voordelen MixCom breed

Zie ons als jouw collega op afstand. Die ene waarvan je altijd weet ‘dat het goedkomt’. Jouw meest ambitieuze collega. Die met een frisse blik… altijd 100% in de actie gaat. POW WOW!
selle-klantenservice

Schakel snel

We maken korte metten met lange lijntjes. Bel ons en we helpen je snel.
eigen-controle

Blijf in controle

Jouw merk, jouw verhaal. We doen het samen, maar jij bent én blijft in controle.
doel-centraal

Behaal je doelen

Marketing, design & development: dit dreamteam haalt doelen.
wow-factor

Van A-Z

Van magazine tot volledige branding van jouw merk. Wij hebben het in huis

Ook aan de slag met jouw WOW?

Vraag ons om een vrijblijvend advies.