Jouw Marketing Guide

Marketing-stappen-plan-boek

Geef een boost aan jouw groei!

Marketing-stappen-plan-boek

Wij zijn MixCom!

Wij maken merken en bedrijven zichtbaar. Dit doen wij in een totaalpakket waarin jij de handen in de zakken kunt steken.
Samen met onze marketing-, design-, en development afdeling werken wij samen om doelen te realiseren. Wij hebben enorm veel kennis onder één dak en zetten goed werkende campagnes, designs en websites dagelijks opnieuw op tafel. Schuif bij ons aan tafel en geniet van wat er op het menu staat. 

marketing-medewerker-luuk

Wat anderen zeggen

”Als projectmanager bij Bohn Stafleu van Loghum is het altijd prettig samenwerken met MixCom vanwege de oplossingsgerichte houding van de development teams en de korte pragmatisch ingestoken communicatielijnen met de betrokkenen rondom de projecten.”

Guido de Wit

Guido de Wit
Bohn Stafleu van Loghum

”Mixcom heeft ons waanzinnig geholpen met de doorontwikkeling van onze huisstijl daar hebben wij tot op de dag vandaag nog profijt van. Dat niet alleen maar ook voor brochures, lectorenboekjes en vele ander uitingen helpen ze en denkt Mixcom met ons mee.”Β 

foto Mixcom

Geertjan de Grip
Hogeschool Windesheim

”Mixcom heeft gedegen kennis van onze merken en retail omgevingen. Daarnaast wordt er snel geschakeld, zijn spoedklussen nooit een probleem en wordt er gedacht in oplossingen in plaats van problemen. Dit maakt dat Colgate-Palmolive al jarenlang een plezierige samenwerking heeft met Mixcom!”

Jorine Koelemeijer

Jorine Koelemeijer
Colgate-Palmolive

Ben je concurrent een stap vΓ³Γ³r, download jouw marketing guide

Marketing-stappen-plan-boek
50%

Je bent er bijna!

Waar mogen we jouw marketing guide naar toe sturen?

Marketing-stappen-plan-boek
Marketing-stappen-plan-boek