Een eigen werken-bij website

Werken-bij website

Ontvang binnen 3 werkdagen een volledig eigen werken-bij website. Leun achterover met een goede werken-bij-website! Jouw eigen vacature website die functioneel, klantvriendelijk en het juiste beeld weergeeft van jouw bedrijf. Werven maar!

Werken-bij website

Een eigen omgeving

Jouw bedrijf in de spotlight: een geïnteresseerde sollicitant wordt niet afgeleid door een competitief aanbod ergens anders.

Sfeer proeven

Verhoog niet alleen de kans op sollicitanten, maar ook de kans op de júíste sollicitant met een heldere profilering van jouw bedrijf.

Volledige controle

Vrijheid en flexibiliteit om zelf eenvoudig aanpassingen te maken en nieuwe vacatures te plaatsen.

Professionele werken-bij website

Een werken-bij website biedt de kans voor toekomstige medewerkers om vooraf sfeer te proeven en te onderzoeken hoe het is om bij jou te werken. Een professionele uitstraling en een duidelijke navigatie helpt je bedrijf om meer sollicitanten te binden. Wij zorgen voor de juiste online omgeving, zo zet jij je beste beentje voor!

Jouw eigen werken-bij omgeving

Eén herkenbare huisstijl met analytische inzichten voor optimalisatie. We horen graag je wensen en nemen je mee in het proces voor de operationele uitvoering.

Werken bij website - Testimonials

Sfeer proeven​

Werken bij website - Testimonials

Je website voor je bedrijf, merk of product is niet gericht op medewerkers. Om juist die doelgroep te bereiken is een eigen en unieke werken-bij website de perfecte plek om sollicitanten te laten weten waarom jij de beste werkgever voor ze bent!

Volledige controle​

Statistken

Door de volledige controle over je websiteomgeving kun je het ontwerp van je website moeiteloos aanpassen. Met onze tool ben je in staat om elk aspect van je website naar eigen wens in te richten en te beheren, zonder dat je hier technische kennis voor nodig hebt. Je kunt de kleuren, lay-out, lettertypen en afbeeldingen kiezen die het beste bij jouw merk passen. Door ons ontwerp kun je eenvoudig elementen verplaatsen, toevoegen of verwijderen om de perfecte gebruikerservaring te creëren.  

Statistken

Werken-bij website sfeerimpressies

Ook zo'n toffe werken-bij website?

Vul het formulier in en we nemen contact met je op.

Hoe gaan wij te werk?

1
Stap 1: kennismaking

Wij maken graag kennis met jou tijdens een gratis advies gesprek. In dat gesprek willen wij onder ander horen waar jouw hart van vol loopt als ondernemer.

2
Stap 2: advies op maat

Wij zorgen dat we jouw onderneming binnenstebuiten kennen. Wij komen met gepast advies hoe sollicitanten jouw onderneming ook snel kunnen leren kennen.

3
Stap 3: snel online

Kies een kleurpalet, lettertypes en geef je logo door. Binnen 3 werkdagen staat jouw unieke werken-bij website online. Dat betekent werven maar!

Over samenwerken met MixCom

”Als projectmanager bij Bohn Stafleu van Loghum is het altijd prettig samenwerken met MixCom vanwege de oplossingsgerichte houding van de development teams en de korte pragmatisch ingestoken communicatielijnen met de betrokkenen rondom de projecten.”

Guido de Wit

Guido de Wit
Bohn Stafleu van Loghum

”MixCom heeft ons waanzinnig geholpen met de doorontwikkeling van onze huisstijl daar hebben wij tot op de dag vandaag nog profijt van. Dat niet alleen maar ook voor brochures, lectorenboekjes en vele ander uitingen helpen ze en denkt MixCom met ons mee.” 

foto Mixcom

Geertjan de Grip
Hogeschool Windesheim

”MixCom heeft gedegen kennis van onze merken en retail omgevingen. Daarnaast wordt er snel geschakeld, zijn spoedklussen nooit een probleem en wordt er gedacht in oplossingen in plaats van problemen. Dit maakt dat Colgate-Palmolive al jarenlang een plezierige samenwerking heeft met Mixcom!”

Jorine Koelemeijer

Jorine Koelemeijer
Colgate-Palmolive

Veelgestelde vragen

Een werken-bij website is een speciale site waarop bedrijven hun vacatures en bedrijfscultuur kunnen laten zien. Dit kan een effectieve manier zijn om nieuwe medewerkers aan te trekken.

MixCom biedt een complete service voor het maken van een werken-bij website in WordPress, volledig in de huisstijl van je bedrijf. Hier kunnen bedrijven al hun vacatures plaatsen en meer vertellen over hun bedrijfscultuur en voordelen voor medewerkers.

Een werken-bij website kan je helpen om de juiste kandidaten aan te trekken. Het geeft je de kans om je bedrijf als werkgever te presenteren, meer te vertellen over de bedrijfscultuur en direct vacatures te tonen. Alles in eigen beheer. Niet afhankelijk van andere partijen. 

Zodra wij alle informatie en gegevens binnen hebben leveren wij binnen 3 werkdagen jouw werken-bij website.

Je kunt vacatures eenvoudig plaatsen en beheren via het WordPress-beheerpaneel van je ‘werken bij’ website. Als je hulp nodig hebt, staat ons team klaar om je te ondersteunen.

Ja, we kunnen een sollicitatieformulier opnemen in de ‘werken bij’ website, zodat kandidaten direct via de site kunnen solliciteren.

De voordelen MixCom breed

Zie ons als jouw collega op afstand. Die ene waarvan je altijd weet ‘dat het goedkomt’. Jouw meest ambitieuze collega. Die met een frisse blik… altijd 100% in de actie gaat. POW WOW!
selle-klantenservice

Schakel snel

We maken korte metten met lange lijntjes. Bel ons en we helpen je snel.
eigen-controle

Blijf in controle

Jouw merk, jouw verhaal. We doen het samen, maar jij bent én blijft in controle.
doel-centraal

Behaal je doelen

Marketing, design & development: dit dreamteam haalt doelen.
wow-factor

Van A-Z

Van magazine tot volledige branding van jouw merk. Wij hebben het in huis

Ook aan de slag met jouw WOW?

Vraag ons om een vrijblijvend advies.