Marketing as a service

Jouw marketing uitbesteden? Met onze creative minds, strategisch karakters én technische skills maken we jouw merk (online) zichtbaar. Kun jij je richten op wat je écht wilt doen.

Marketing met WOW-factor

Online marketing uitbesteden? Met onze creative minds, strategisch karakter
én technische skills maken we jouw merk (online) zichtbaar.
Kun jij je richten op wat je écht wilt doen.

Vergroot je bereik

Meer bereik, meer bezoekers, meer klanten. Dat is onze expertise!

Maak impact

Sterke content op je socials. Daarmee blijft jouw boodschap plakken.

Ken je groei

Wij het werk, jij resultaten. Real-time met een toegankelijk dashboard.

Wij leveren marketing impact

Dat marketing werkt, weet je wel. Maar naast jouw eigen werk, kun je onmogelijk óók nog marketeer, socialmedia-expert én Googlekoning zijn. Goed nieuws: wij zijn dat wel!

Dus kun je een steuntje in je rug gebruiken? Dan is onze ‘marketing-as-a-service’ ideaal. Ofwel: een abonnement. Voor een vast bedrag per maand geven we je marketing-advies, creëren we al jouw content en adverteren we voor je op de socials of op Google. Wat je maar wilt.

Als het nou gaat om pakkende content, hoger scoren in Google. Converterende advertenties of betrokkenheid creëren op je socialmedia kanalen. Doormiddel van onze kennis en slimmer om te gaan met data leveren wij het resultaat dat jij wilt behalen. Zo leveren wij jouw WOW-effect.

Niet de lasten… wél de impact.

Scoren in Google

marketing-hoger-in-google

Iedereen wil het. Maar hoe verover je zo’n positie? Met een goede SEO-strategie (Search Engine Optimalisation) klim je effectief naar de top. SEO is best complex, on-page en off-page. Je moet de juiste zoekwoorden vinden bijvoorbeeld. De juiste teksten schrijven én de juiste techniek inzetten. Zo begint een goede strategie al bij de technische ontwikkeling van een website. Ook hoger scoren? Wij weten hoe!

We geven onze WOW aan jouw:

marketing-hoger-in-google
marketing-socialmedia-marketing

Social Media marketing

marketing-socialmedia-marketing

Meer volgers? Meer interactie op je socialmediakanalen? Wij versterken jouw band met je volgers. We maken een analyse van jouw doelgroep… vermenigvuldigen die met jouw visie… en komen tot een ijzersterke strategie. 

Succesvolle advertenties

marketing-advertenties

Advertenties. Ze werken. Voor naamsbekendheid, verkoop of nieuwe leads. Maar waar begin je? Op welke kanalen? En wat werkt… en wat niet? Video, tekst of foto? Wij bereiken jouw doelgroep met een passende benadering!

Wij helpen bij:

marketing-advertenties
Marketing-as-a-service
Marketing as a Service
Marketing-as-a-service

Kan je bedrijf of afdeling op het gebied van marketing wel wat extra ondersteuning gebruiken? Voor elke stap in het marketingproces biedt MixCom met Marketing as a Service de uitkomst.

Wij zijn je ‘collega’ op afstand. Bijvoorbeeld voor marketingadvies, content creatie, social media marketing en campagnes opzetten en optimaliseren.  

E-mail Marketing

marketing-email-marketing

E-mail marketing is zóveel meer dan een nieuwsbrief. Met gepersonaliseerde e-mails houd je persoonlijk contact met jouw netwerk. Dat wil je goed regelen. Persoonlijk, maar wél geautomatiseerd. Zo heb je er geen omkijken meer naar. We zetten jouw e-mail marketing graag voor je op!

We brengen onze WOW aan jouw:

marketing-email-marketing

Contentcreatie

marketing-content-creatie

Iedereen is anders. En bij elke vraag hoort een ander antwoord. De juiste informatie voor jouw doelgroep is key! Met sterke content deel je kennis, creëer je betrokkenheid en vergroot je je bereik. Onze contentspecialisten zijn er een kei in om jouw boodschap in de juiste vorm te gieten.

marketing-content-creatie

Dit kun je verwachten

1
Stap 1: kennismaking
Samen zetten we je wensen op een rijtje. Vooral leren we je graag beter kennen. Want des te beter wij weten wie je bent, des te beter ons advies!
2
Stap 2: analyse
Na ons gesprek gaan we aan de slag. We maken een grondige analyse van jouw vraag. En komen met een bondig advies over hoe jij je doel bereikt!
3
Stap 3: advies & strategie
Onze specialisten ontwikkelen een advies en stippelen jouw strategie uit. We leggen je helder uit welke stappen er nodig zijn, en met welke investering.
4
Stap 4: realisatie
Ons team van designers, marketeers en developers gaan aan de slag. Samen werken ze aan jouw doel. Jij stemt af met jouw bekende contactpersoon over planning of proeven.
5
Stap 5: oplevering
Wanneer we de deadline naderen, gaan we samen in gesprek voor de laatste meters. Hebben we de WOW? Top!
6
Stap 6: optimalisatie & onderhoud

Hoe loopt het? Wat zeggen de cijfers? Kunnen we optimaliseren? En dan is er nog dagelijks onderhoud. Want goede marketing is nooit af!

Wat anderen zeggen

”Als projectmanager bij Bohn Stafleu van Loghum is het altijd prettig samenwerken met MixCom vanwege de oplossingsgerichte houding van de development teams en de korte pragmatisch ingestoken communicatielijnen met de betrokkenen rondom de projecten.”

Guido de Wit

Guido de Wit
Bohn Stafleu van Loghum

”Mixcom heeft ons waanzinnig geholpen met de doorontwikkeling van onze huisstijl daar hebben wij tot op de dag vandaag nog profijt van. Dat niet alleen maar ook voor brochures, lectorenboekjes en vele ander uitingen helpen ze en denkt Mixcom met ons mee.” 

Geertjan de grip

Geertjan de Grip
Hogeschool Windesheim

”Mixcom heeft gedegen kennis van onze merken en retail omgevingen. Daarnaast wordt er snel geschakeld, zijn spoedklussen nooit een probleem en wordt er gedacht in oplossingen in plaats van problemen. Dit maakt dat Colgate-Palmolive al jarenlang een plezierige samenwerking heeft met Mixcom!”

Jorine Koelemeijer

Jorine Koelemeijer
Colgate-Palmolive

De voordelen

Zie ons als jouw collega op afstand. Die ene waarvan je altijd weet ‘dat het goedkomt’.

selle-klantenservice

Schakel snel

We maken korte metten met lange lijntjes. Bel ons en we helpen je snel.
eigen-controle

Blijf in controle

Jouw merk, jouw verhaal. We doen het samen, maar jij bent én blijft in controle.
doel-centraal

Behaal je doelen

Marketing, design & development: dit dreamteam haalt doelen.
wow-factor

Van A-Z

Van magazine tot volledige branding van jouw merk. Wij hebben het in huis

Ook aan de slag met jouw (online) marketing?

Vraag ons om een vrijblijvend advies.