Data marketing

Wil jij meer inzicht krijgen in jouw statistieken? Ben je op zoek naar dé juiste marketingstrategie? Ontvang cijfers over jouw website bezoekers, social media kanalen, online advertenties en/of mailsoftware. Wij maken een maatwerk rapportage die jij elk moment van de dag kan inzien. Met realtime data en dus volledig up-to-date. Waar komen mijn bezoekers vandaag? Hoe lang blijven mijn bezoekers op de pagina’s? Hoe vaak is er een formulier aangevraagd en hoe vaak is er een aankoop gedaan? Rapportages zijn belangrijk om winstgevende beslissingen te maken. Haal meer uit je marketingcampagnes met data marketing!

Jouw groei overzichtelijk

Al jouw statistieken overzichtelijk weergegeven in jouw persoonlijke dashboard.

Maatwerk rapportages

Wij maken jouw rapportages op maat. Wat zijn jouw belangrijkste cijfers?

Altijd inzicht

Het dashboard is volledig dynamisch en up-to-date met al je gewenste data centraal op één plek.

Wat is data marketing?

Data marketing, ook wel bekend als data gestuurde marketing, is een strategie waarbij gegevens en analyses worden gebruikt om marketinginspanningen te sturen en beslissingen te nemen op basis van belangrijke feiten. Bij data marketing worden er verschillende soorten gegevens verzameld. Denk aan demografische informatie, online gedrag, interacties op social media kanalen en gebeurtenissen uit verstuurde mails. Deze gegevens komen onder andere uit website-analyses, social media-platforms en mailsoftware.

Het primaire doel van data marketing is het verbeteren van de effectiviteit van marketing door klanten en hun behoeften beter te begrijpen.

Voordelen van data marketing

marketing-socialmedia-marketing

Met data marketing kun jij effectievere marketingbeslissingen nemen dan ooit tevoren. Ontdek welke pagina’s jouw bezoekers aantrekken, welke knoppen ze indrukken en welke inhoud ze het meest boeit. Deze waardevolle informatie stelt jou in staat om jouw marketingstrategie te optimaliseren en impact te maken.

Data marketing is de sleutel om jouw klanten te begrijpen. Ontdek wie ze zijn, wat ze willen en waar ze naar verlangen. Met deze diepgaande kennis kun je jouw boodschap afstemmen op hun behoeften en een blijvende indruk achterlaten.

marketing-socialmedia-marketing
marketing-rapportages

Data dashboard

marketing-rapportages

Het MixCom data dashboard is het ultieme hulpmiddel om belangrijke statistieken en gegevens op een visueel aantrekkelijke manier weer te geven. Met ons geïntegreerde data dashboard heb je toegang tot al jouw waardevolle data, afkomstig van de door jouw gebruikte platforms zoals Google Analytics, Google Ads en jouw sociale media kanalen. Alles wordt samengebracht in overzichtelijke rapporten die volledig zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften.

Bij MixCom gaan we nog een stap verder. We creëren voor elke klant een gepersonaliseerd dashboard dat op een heldere en gestructureerde manier de belangrijkste prestaties en statistieken weergeeft. Maar daar houdt het niet op. We gaan samen met jou aan de slag om de juiste KPI’s (Key Performance Indicators) op te stellen, gebaseerd op jouw wensen en doelstellingen. Op die manier streven we ernaar om concrete resultaten te behalen en jouw doelen te overtreffen.

Conversie optimalisatie

Conversie optimalisatie is de sleutel tot het behalen van het maximale rendement uit jouw website en online marketingactiviteiten. Stel jezelf eens de volgende vragen: Hoe vaak wordt jouw e-mail geopend? Hoe kunnen we de conversie verhogen? En welke versie van jouw marketingmateriaal werkt het best? Bij MixCom stellen we altijd doelen op basis van grondige kennis over jouw doelgroep en verzamelen we waardevolle data om het succes te meten.

Bij MixCom geloven we dat succes niet toevallig is. Het is het resultaat van strategische beslissingen, gebaseerd op data en inzicht. Door conversie optimalisatie toe te passen, kun je de knelpunten in jouw funnel identificeren, obstakels verwijderen en jouw conversiepercentage verhogen. Het is een continu proces van testen, meten en bijsturen, totdat je de perfecte formule vindt die jouw doelgroep aanspreekt en aanzet tot actie.

Data marketing feiten

80% van de consumenten is eerder geneigd te kopen bij een merk dat gepersonaliseerde ervaringen biedt.

Data analyse leidt tot een 23-voudige toename in klantacquisitie.

Data analyse kan leiden tot een verbetering van de operationele efficiëntie met 20%.

Impressie

datarapport_mixcom

Jouw zichtbaarheid is onze zorg.

Wil jij impact maken en jouw doelgroep bereiken? Wat je vraagstuk ook is. MixCom maakt het!

Waarom data marketing uitbesteden MixCom

marketing-medewerker-luuk

Zodra je datamarketing uitbesteedt aan MixCom, weet je dat het geregeld wordt. Ontvang een volledig dynamische en op maat gemaakte rapportagetool. Krijg inzicht in jouw websitebezoekers. Je vergroot je zichtbaarheid samen met MixCom. Vraag geheel vrijblijvend een adviesgesprek aan.

marketing-medewerker-luuk

Gerelateerde diensten

Content Marketing

Krachtige verhalen die jouw merk tot leven brengen.

E-mail Marketing

Persoonlijke communicatie voor klantbehoud en conversie.

SEA Marketing

Effectieve advertenties voor onmiddellijke zichtbaarheid in zoekmachines.

De voordelen MixCom breed

Zie ons als jouw collega op afstand. Die ene waarvan je altijd weet ‘dat het goedkomt’.
Jouw meest ambitieuze collega. Die met een frisse blik… altijd 100% in de actie gaat.
POW WOW!

selle-klantenservice

Schakel snel

We maken korte metten met lange lijntjes. Bel ons en we helpen je snel.

eigen-controle

Blijf in controle

Jouw merk, jouw verhaal. We doen het samen, maar jij bent én blijft in controle.

doel-centraal

Behaal je doelen

Marketing, design & development: dit dreamteam haalt doelen.

wow-factor

Van A-Z

Van magazine tot volledige branding van jouw merk. Wij hebben het in huis

Ook aan de slag met jouw WOW?

Vraag ons om een vrijblijvend advies.