Zullen wij jouw marketing overnemen?

Wij helpen bedrijven zichtbaar worden, dat doen wij door effectieve marketing, design en web development,..

placeholder.png

Collega op afstand

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

placeholder.png

Alles onder 1 dak

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

placeholder.png

Rapportages

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

Marketing uitbesteden

Kan je bedrijf of afdeling op het gebied van marketing wel wat extra ondersteuning gebruiken? Vast of tijdelijke? Voor elke stap in het marketingproces bied MixCom met Marketing as a Service de uitkomst.

Wij zijn je ‘collega’ op afstand. Bijvoorbeeld voor marketing advies, content creatie, social media marketing en campagnes opzetten en optimaliseren. Op maat ingericht tegen een vast bedrag per maand. Wij functioneren daarmee als verlengstuk van jouw organisatie op het gebied van marketing en creatie. 

Marketing as a Sevice
Thumbnail-mac3park-case-1536x864-1

Kom hoger in Google

Elke ondernemer wil hoger scoren in Google, de grote vraag hoe doe ik dat? In Marketing land heet dit zoekmachine optimalisatie (SEO). Wij hebben onwijs veel kennis onder één dak hoe wij dit het beste kunnen aanpakken. 

Er zijn verschillende onderdelen binnen SEO: het zoekwoordenonderzoek, on-page SEO, off-page SEO, techniek en SEO optimalisatie. Wat vaak over het hoofd gezien wordt, is het technische aspect van SEO. Zo begint een SEO geoptimaliseerde website al bij de ontwikkelingsfase.

Succesvolle advertenties

Advertenties kunnen heel goed werken voor naambekendheid, overhalen of tot actie ondernemen. Advertenties kunnen op veel verschillende manieren ingezet worden. Maar waar moet je beginnen? Welke kanalen moet ik gebruiken? Wij adviseren je graag welke kanalen wij zullen inzetten om jou doelgroep te kunnen benaderen. Wij adverteren onder andere in:

Social media marketing

Wil je meer volgers en interactie op sociale media, wij helpen je met een herkenbare merk bouwen, meer bereik van jouw posts en een consistente merkervaring voor jouw klanten. Wij stellen een plan op, zorgen voor de juiste content en helpen met de vraag welke kanalen voor jou werken. Wij bieden social media marketing in.

Uitgelichte projecten

karmac Hr
Marketing Karmac HR 

Mac3Park
Marketing mac3park

Agriver
Marketing Agriver

E-mail Marketing

E-mail is vandaag de dag het kanaal waarmee je als bedrijf persoonlijk contact kan maken en onderhouden met jouw doelgroep. Dit wil je natuurlijk wel goed ingericht hebben, of misschien wel volledig geautomatiseerd. E-mail marketing gaat veel verder dan het versturen van een nieuwsbrief. Wij helpen je graag met het opzetten van jou e-mail marketing, denk hierbij aan:

Rapportages & analyses

Wij geloven in weten is meten. Wij baseren onze acties daarmee altijd uit kennis en data. Dit moet natuurlijk inzichtelijk en begrijpbaar zijn voor jouw als ondernemer. Om deze reden hebben wij een ‘dashboard’ ingericht waar alle statistieken duidelijk vermeld staan, zodat jij als ondernemer de juiste inzichten daaruit kan halen om te ondernemen.

Content Creatie

Centraal bij marketing staat content creatie. Elk doel en elke doelgroep vereist zijn eigen aanpak met bijbehorende content en communicatiekanaal. Met goede content kun je op een organische manier betrokkenheid creëren met je doelgroep en bereik vergroten. Wij kunnen je helpen met het opzetten van onder andere.

Personeel werven - Team

Wat wij voor jou kunnen betekenen

Wij bieden een totaalpakket aan waarin jij de handen in de zakken kunt steken. Wij hebben enorm veel kennis onder één dak en zetten goed werkenede, designs, teksten en webdesign dagelijks opnieuw op tafel. Wij nodigen je uit om an tafel te schijven bij ons en te genieten van wat er op het menu staat. samen met onze Marketing-, Design-, en Development afdeling werken wij samen om jouw doel te realiseren.

Woorden van onze tevreden klanten

”Als projectmanager bij Bohn Stafleu van Loghum is het altijd prettig samenwerken met MixCom vanwege de oplossingsgerichte houding van de development teams en de korte pragmatisch ingestoken communicatielijnen met de betrokkenen rondom de projecten.”

 

Guido de Wit

Guido de Wit
Bohn Stafleu van Loghum

”Mixcom heeft ons waanzinnig geholpen met de doorontwikkeling van onze huisstijl daar hebben wij tot op de dag vandaag nog profijt van. Dat niet alleen maar ook voor brochures, lectorenboekjes en vele ander uitingen helpen ze en denkt Mixcom met ons mee.”

 

Geertjan de grip

Geertjan de Grip
Hogeschool Windesheim

”Mixcom heeft gedegen kennis van onze merken en retail omgevingen. Daarnaast wordt er snel geschakeld, zijn spoedklussen nooit een probleem en wordt er gedacht in oplossingen in plaats van problemen. Dit maakt dat Colgate-Palmolive al jarenlang een plezierige samenwerking heeft met Mixcom!”

Jorine Koelemeijer

Jorine Koelemeijer
Colgate-Palmolive

Ready?

Vul onderstaande formulier in voor een gratis en vrijblijvend advies gesprek