Een op maat gemaakte, gebruiksvriendelijke én goed vindbare website

Zoek je een website die aansluit bij jouw merk? Dan is een website op maat iets voor jou. Wij realiseren je website volledig op basis van jouw wensen. Met onze jarenlange ervaring in het bouwen van WordPress websites zijn wij een betrouwbare partner. 

Zoek je naar een kant en klare website zonder onderdelen op maat te laten maken? Wij bieden ook kant en klare, ‘snel websites online’, dat zijn onze snel websites online. 

Een op maat gemaakt ontwerp

20 jaar ervaring websiteontwikkeling en WordPress

Wij zijn een full service agency, we bieden zowel development als marketing en design onder één dak

Waarom een website door MixCom?

case-argiver

Ons development team beschikt over een uitgebreide kennis en ervaring, waardoor we in staat zijn om complexe IT-projecten aan te pakken en maatwerkoplossingen te bieden voor een website.

Daarnaast hebben we een bewezen staat van dienst op het gebied van website ontwikkeling. We hebben verschillende succesvolle projecten opgeleverd voor uiteenlopende klanten.

Bij ons draait het niet alleen om technische vaardigheden, maar ook om een grondig begrip van jouw bedrijf en doelstellingen. We werken nauw samen om een website te creëren die perfect aansluit bij de merkidentiteit van jouw bedrijf en waarbij de gebruikerservaring optimaal is. Ons ontwerp sluit naadloos aan bij jouw doelstellingen en doelgroep.

Daarnaast hebben we een bewezen staat van dienst op het gebied van websiteontwikkeling. We hebben verschillende succesvolle projecten afgeleverd voor uiteenlopende klanten. Bij MixCom draait het niet alleen om technische vaardigheden, maar ook om een grondig begrip van jouw bedrijf en doelstellingen.

case-argiver
Maatwerk-2

De voordelen van een op maat gemaakte website met WordPress:

Maatwerk-2

Deze bedrijven gingen je voor

AgriVer

AI Total

KMM Groep

Hoe gaan wij te werk?

1
Stap 1: Kennismaking

Tijdens een kennismaking stellen we de wensen vast. Wat wil je graag realiseren? En wat heb je hiervoor nodig? Op basis hiervan bepalen we welke onderdelen nodig zijn en welke kosten hieraan verbonden zijn.

2
Stap 2: Vaststelling design

Vervolgens ontwerpen we het design van de website. Als basis hiervoor gebruiken we  jouw bestaande huisstijl, of helpen we met het creëren van een nieuwe huisstijl, óf verfijnen we de huidige huisstijl.

3
Stap 3: Jouw website wordt technisch gerealiseerd

Met behulp van de SCRUM- of waterval methodiek realiseren we jouw project. Afhankelijk van het soort project wordt er een keuze gemaakt tussen één van de twee methodieken. Je kan de vorderingen volgen en feedback geven op het resultaat.

4
Stap 4: Na akkoord gaat de website live

De dag komt dichterbij, je hart gaat sneller kloppen. Het is de dag dat jouw website live komt te staan! Wij testen de website veelvuldig voor het definitief live wordt gezet.

Wat anderen zeggen

”Als projectmanager bij Bohn Stafleu van Loghum is het altijd prettig samenwerken met MixCom vanwege de oplossingsgerichte houding van de development teams en de korte pragmatisch ingestoken communicatielijnen met de betrokkenen rondom de projecten.”

Guido de Wit

Guido de Wit
Bohn Stafleu van Loghum

”Mixcom heeft ons waanzinnig geholpen met de doorontwikkeling van onze huisstijl daar hebben wij tot op de dag vandaag nog profijt van. Dat niet alleen maar ook voor brochures, lectorenboekjes en vele ander uitingen helpen ze en denkt Mixcom met ons mee.” 

Geertjan de grip

Geertjan de Grip
Hogeschool Windesheim

”Mixcom heeft gedegen kennis van onze merken en retail omgevingen. Daarnaast wordt er snel geschakeld, zijn spoedklussen nooit een probleem en wordt er gedacht in oplossingen in plaats van problemen. Dit maakt dat Colgate-Palmolive al jarenlang een plezierige samenwerking heeft met Mixcom!”

Jorine Koelemeijer

Jorine Koelemeijer
Colgate-Palmolive

Veelgestelde vragen

Een maatwerk website is speciaal op jouw wensen ingericht. Je kunt deze volledig op jouw merk aanpassen. Dat is fijn als je specifieke wensen hebt en jouw merk echt wilt laten opvallen. Heb je minder specifieke wensen, dan past één van onze gestandaardiseerde websites wellicht beter bij jou. Bekijk hier de mogelijkheden van een gestandaardiseerde oplossing.

Scrum zetten we in bij grote projecten. Scrum is een effectieve en flexibele manier van werken, die het voor ons team mogelijk maakt om complexe projecten op een productieve wijze op te realiseren. Als klant ben je nauw betrokken bij de realisatie en zijn er vaak feedback momenten zodat we dicht bij jouw wens blijven. Voor de grote projecten gebruiken we de scrum methodiek, omdat we zo dicht mogelijk bij jouw gewenste resultaat blijven en voortschrijdend inzicht snel kunnen adopteren in het resultaat. 

De waterval methode is een klassieke aanpak voor projecten. Het gaat ervan uit dat je eerst het gewenste eindresultaat is verschillende elkaar volgende fases realiseert. In de eerste fase wordt het gewenste resultaat zo volledig mogelijk gespecificeerd. Dan start de ontwerpfase voor het visueel maken van het eindresultaat. Daarna start de bouwfase, gevolgd door de testfase. Als alles getest is en goed werkt, gaat je website naar productie. Voor minder omvangrijke projecten kiezen wij voor de waterval methodiek.

De kosten zijn afhankelijk van jouw wensen. Tijdens kennismaking inventariseren we de wensen en ontvang je van ons een indicatie van de kosten.

WordPress wordt gezien als een gebruiksvriendelijk CMS-systeem. Op dit moment maakt meer dan 40% van de websites gebruik van WordPress. Bovendien is het open source. Dat biedt het voordeel dat er heel veel oplossing worden gebouwd die beschikbaar zijn voor iedereen.

Liever een 'snel website online'?
Bekijk onze gerelateerde diensten hieronder.

Gerelateerde diensten

Website ontwerp

Gebruiksvriendelijk webdesign dat conversie stimuleert.

Animatie laten maken

Boeiende animaties die jouw boodschap tot leven brengen.

Content Marketing

Krachtige verhalen die jouw merk tot leven brengen.

De voordelen MixCom

Wij hebben jarenlange ervaring en de expertise in huis om jouw merk eruit te laten springen en zichtbaar te maken.

selle-klantenservice

Schakel snel

We maken korte metten met lange lijntjes. Bel ons en we helpen je snel.

eigen-controle

Blijf in controle

Jouw merk, jouw verhaal. We doen het samen, maar jij bent én blijft in controle.

doel-centraal

Behaal je doelen

Marketing, design & development: dit dreamteam haalt doelen.

wow-factor

Van A-Z

Van magazine tot volledige branding van jouw merk. Wij hebben het in huis

Ook aan de slag met jouw WOW?

Vraag ons om een vrijblijvend advies.